Vještak Radojević: Ervina Karalića pogodila najmanje tri projektila

U sudnici su juče prikazani video snimci na kojima se vidi kako Trubljanin prvo trči držeći palicu u ruci, a potom se vraća sa predmetom koji liči na pištolJ
327 pregleda 0 komentar(a)
Pucanje, pištolj, Foto: Shutterstock
Pucanje, pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.10.2017. 11:01h

Bjelopoljac Ervin Karalić zadobio je povrede od najmanje tri projektila - dva u lijevu butinu i jedan u desnu podlakticu, kazao je vještak sudske medicine dr Nemanja Radojević.

On je ovo izjavio juče u bjelopoljskom Višem sudu, u kom zbog zbog ranjavanja Karalića u avgustu 2016. godine odgovara Ernad Trubljanin (30).

Dr Radojević nije mogao sa preciznošću da se izjasni o četvtoj povredi na Kanalićevoj desnoj nozi, koja je opisana trasološkim vještačenjem.

Precizirao je da se ne može izjasniti zbog manjkavosti dokumentacije. U sudnici su juče prikazani video snimci na kojima se vidi kako Trubljanin prvo trči držeći palicu u ruci, a potom se vraća sa predmetom koji liči na pištolj. Trubljanin je 12. avgusta prošle godine u Tršovoj ulici, u Bijelom Polju, iz pištolja pucao na sugrađanina, a zatim pobjegao.

Karalić se “pežoom” kretao iz pravca Doma zdravlja prema centru grada, kada mu je pješke prišao Trubljanin. Prema optužnici, Trubljanin je pucao u njegovom pravcu kada je Karalić izašao iz automobila.

Bonus video: