Filipu Radoviću nagrada od 10 hiljada eura

On se prvi je put u karijeri našao i među deset najboljih igrača svijeta u njegovoj kategoriji i na trećem je mjestu svjetske liste igrača do 23 godine
2 komentar(a)
Janović i Radović, Foto: Ministarstvo sporta
Janović i Radović, Foto: Ministarstvo sporta
Ažurirano: 20.10.2017. 12:45h

Ministar sporta Nikola Janović primio je danas Filipa Radovića, jednog od najtrofejnijih crnogorskih paraolimpijaca,, koji je sezonu krunisao osvajanjem bronzane medalje na stonoteniskom prvenstvu Evrope u Sloveniji.

,,To je još jedan u nizu Filipovih vanserijskih rezultata, koji osim što ga preporučuje za našeg najozbiljnijeg kandidata za nastup na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. kandiduje mladog Cetinjanina i za dobitnika novčane premije Ministarstva sporta, vrijedne deset hiljada eura”, kazao je ministar Janović.

Filip je zahvalio ministru sporta na podršci i najavljenoj premiji.

On se prvi je put u karijeri našao i među deset najboljih igrača svijeta u njegovoj kategoriji i na trećem je mjestu svjetske liste igrača do 23 godine.

Prijemu kod Janovića, prisustvovao je i predsjednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore Igor Tomić, koji se ministru sporta zahvalio na dosadašnjoj podršci, kako je zaključio, najvećoj u istoriji crnogorskog Paraolimpijskog komiteta

Bonus video: