Prebiračević: Vidjećemo kakvi smo za evropsku scenu

"Ja vjerujem u naše momke i znam da smo sposobni da napravimo dobar rezultat i sa tom ambicijom odlazimo na Kipar”, istakao je trener Jedinstvo Bemaxa Darko Prebiračević
1 komentar(a)
OK Jedinstvo, Foto: Radio Bijelo Polje
OK Jedinstvo, Foto: Radio Bijelo Polje
Ažurirano: 15.10.2017. 20:45h

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa otputovali su danas na Kipar, gdje će u srijedu protiv Omonije iz Nikozije odigrati utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (revanš je 22. oktobra u "Nikoljcu").

“Posljednja dva mjeseca smo vrijedno trenirali i uspjeli smo kvalitetno da se spremimo, u okvirima i mogućnostima naše ekipe, a vidjećemo da li je to zaista dovoljno za evropsku scenu. Ekipa Omonije je jako kvalitetna, nedavno se pojačala i dovela tri svjetski poznata igrača, ali ja vjerujem u naše momke i znam da smo sposobni da napravimo dobar rezultat i sa tom ambicijom odlazimo na Kipar”, istakao je trener Jedinstvo Bemaxa Darko Prebiračević na konferenciji za novinare, a prenosi Radio Bijelo Polje.

Kapiten Bjelopoljaca Vladan Rudić ističe da njegova ekipa ne ide na Kipar "sa strahom od poraza, već sigurna u sopstvene kvalitete i mogućnosti".

"U Ligi šampiona zaista nema loše ekipe i to smo znali od samog početka, ali na nama je da se borimo i damo svoj maksimum”, kazao je Rudić.

Jedinstvo će u Evropi biti jače za posljednje pojačanje, primača Slobodana Bojića (može da igra u korektora), koji je u Bijelo Polje stigao nedjelju dana prije prvog od dva meča sa Omonijom.

“Ovo je zaista istorijska utakmica, tamo ne idemo tamo da izvadimo bijelu zastavu, nećemo se predati, već nam je cilj da se predstavimo u najboljem svjetlu, kako bi u dobroj atmosferi odigrali revanš kod kuće”, naglasio je Bojić.

Bonus video: