Udovičić u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Dodaje se da će oni razgovarati o intenziviranju i konkretizaciji saradnje dva ministarstva, a razmijeniće i informacije o propisima i strateškim aktima iz oblasti sporta i omladinske politike
207 pregleda 6 komentar(a)
Vanja Udovičić, Nikola Janović, Foto: Ministarstvo sporta
Vanja Udovičić, Nikola Janović, Foto: Ministarstvo sporta
Ažurirano: 15.10.2017. 10:04h

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić boraviće sjutra na poziv crnogorskog kolege Nikole Janovića, u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, saopšteno je iz Ministarstva sporta.

"Udovičić je prvi ministar sporta Srbije, koji će zvanično posjetiti Crnu Goru od sticanja njene nezavisnosti, ali i prvi strani zvaničnik koji dolazi u zvaničnu posjetu novoosnovanom crnogorskom Ministarstvu sporta. Biće to prilika da pored već sadržajnih bilateralnih odnosa Crne Gore i Republike Srbije, ministri Janović i Udovičić potvrde opredijeljenost za dalje unaprijeđivanje tih odnosa i u domenu sporta", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će oni razgovarati o intenziviranju i konkretizaciji saradnje dva ministarstva, a razmijeniće i informacije o propisima i strateškim aktima iz oblasti sporta i omladinske politike.

Bonus video: