Nezaboravna Jameson žurka ''Widen The Circle'' osvojila Podgoricu

''Widen the Circle'' žurka nosila je jasnu poruku: da proširimo krug prijatelja, zabave, druženja a uz nezaboravan provod i razne aktivnosti

3815 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nebojša Perković
Foto: Nebojša Perković

Četvrtak, 26. maj 2022. obilježila je jedinstvena i ni malo uobičajena žurka ''Widen The Circle'' viski Jamesona, koja se održala na platou iza zgrade Muzičkog Centra Crne Gore i Crnogorske kinoteke u Podgorici.

Kako je bila invitation only žurka, informacija se proširila nevjerovatnom brzinom kroz cjelokupnu zajednicu. O kakvoj se žurci radi? Zašto se ne mogu kupiti ulaznice i kako uopšte doći do njih, bila su samo neka od učestalih pitanja.

''Widen the Circle'' žurka nosila je jasnu poruku: da proširimo krug prijatelja, zabave, druženja a uz nezaboravan provod i razne aktivnosti. Događaj je okupio preko 800 posjetilaca koji su našli kreativne načine da dođu do svojih ulaznica, a među njima su većinom bili ljubitelji dobrog provoda i obožavaoci brenda Jameson.

jameson žurka
foto: Nebojša Perković

Jameson je širom Evrope poznat kao brend koji stvara nove vrijednosti, donosi autentičnost i spontanost pa je i događaj bio upravo takav.

Jameson je na ostao dosledan sebi pa je i kao lokaciju odabrao neuobičajeno mjesto, sakriveno iza zgrade koja sama po sebi odiše dobrim vibracijama i služi promociji kulture. Plato je okruživao park, a središte događaja činile su konceptualne zone kao što su: Jameson bar, bina za muzički program, zona sa društvenim igrama – od pikada do stonog fudbala, barber, tattoo i make-up studio, kao i food zona.

Već na samom početku događaja pozitivna energija je počela da se širi prostorom, a posjetioci su bili oduševljeni konceptom i raznolikošću aktivnosti koje su bile dostupne svima.

jameson žurka
foto: Nebojša Perković

Muzički program posebno je koncipiran. DJ Oysha, ''Gift'' i ''Buč Kesidi'' učinili su da pobjegnemo iz standardnog i upustimo se u jedan zabavni i drugačiji muzički doživljaj – kakav skroz odgovara kulturi glavnog grada i posjetiocima ovog događaja.

''Divno veče u Podgorici zaista. Okupljena je kvalitetna publika, još kvalitetniji muzički izbor. Kvalitet Jamesona znam, on je uvijek konstantan. Žao mi je što sam neposredno prije izlaska sredio bradu kod kuće, kada sam mogao to i ovdje da uradim'', našalio se glumac Mišo Obradović, koji je događaj posjetio u pratnji svog mlađeg kolege Lazara Dragojevića.

jameson žurka
foto: Nebojša Perković

Koliko je bilo dobrih vibracija i kakva je zaista bila atmosfera govori i to da je pjevač benda Gift u jednom trenutku sišao sa bine i pridružio se publici, igrajući i pjevajući zajedno sa svima. Paralelno sa tim, posjetioci su obilazili ostale zone događaja, đuskali i upoznavali nove ljude. Neki su sa događaja izašli sa novom tetovažom i sređenom bradom, a svi definitivno sa sjajnim utiscima!

Među gostima, bilo je i onih koji su svoje utiske odmah podijelili sa svima, pa je tako glumac Dušan Kovačević rekao:

''Zaista sam iznenađen da se u našem gradu ponudilo nešto ovog tipa. Pošto puno putujem, uz pozorišne angažmane i snimanja TV serija, srećan sam što sam svoje slobodno vrijeme ovako kvalitetno iskoristio, uspjevši da uživam u svakom trenutku žurke. Igrao sam pikado, družio se sa prijateljima uz dobru hranu i neizostavano piće''.

jameson žurka
foto: Nebojša Perković

Očekivano, društvene mreže su bile zasute video i foto sadržajem sa događaja, što je doprinijelo širenju kruga i van offline zone samog događaja.

Koncept sa pozivom na ''Proširite krug'' od starta je bio zamišljen da pristupi pojmu provoda na drugačiji način i makar na nekoliko sati vrati Podgoričane u period kada su se opušteno družili i povezivali sa drugima.

''Mnogo nam je falilo ovako nešto, ne samo zbog ograničenja u okupljanjima u minule dvije godine, već sami osjećaj da možemo sa porodicom i prijateljima da nazdravimo ali i da sretnemo nove, nasmijane ljude koji nas inspirišu.'', izjavila je urednica i voditeljka na Javnom servisu Dajana Golubović Pejović, koja je došla u pratnji svog supruga Ilije.

jameson žurka
foto: Nebojša Perković

Mnogi su rekli da nikada do sada nisu bili na sličnom događaju, i da će ga zaista pamtiti. Događaj je trajao do ponoći, a zatvoren je uz after-party zvuke i nova prijateljstva!

O brendu Jameson

Jameson je irski viski broj 1 u svijetu, trostruko destilovan, savršeno balansiran i odličnog, zaokruženog ukusa.

John Jameson osnovao je svoju destileriju u Dablinu 1780. godine, riješen da napravi najbolji viski u svijetu. Više od 230 godina kasnije, Jameson nastavlja da dobija priznanja širom svijeta za svoj izuzetno pitak ukus. Danas, Jameson se i dalje proizvodi u destileriji u Midletonu, Irska, i to prateći tradiciju osnivača da koristi najfinije sastojke i trostruku destilaciju kako bi postigao pitkost koja predstavlja zaštitni znak brenda Jameson.