Uhapšen državljanin Albanije: U kolima pronađen 21 kilograma skanka

U saopštenju se dodaje da su pregledom vozila carinici i policajci u šupljinama vozila, na više mjesta, pronašli "sakrivenih 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 21 kilogram"
1 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava carina
Skank, Foto: Uprava carina
Ažurirano: 13.10.2017. 17:05h

Policija i carinici danas su u saradnji sa graničnom policijom Albanije na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani pronašli i oduzeli 21 kilogram skanka.

Tom prilikom je uhapšen M.B. (23) iz Albanije, u čijem je vozilu droga pronađena.

"Službenici Uprave carina i Uprave policije MUP-a su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, u vozilu kojim je upravljao albanski državljanin pronašli i oduzeli 21 kilogram skanka. Naime, carinski službenici Carinske ispostave Sukobin i policijski službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj su danas, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, prilikom ulaska u Crnu Goru kontrolisali pmv marke „Mercedes“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije, M.B. (23)", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

U saopštenju se dodaje da su pregledom vozila carinici i policajci u šupljinama vozila, na više mjesta, pronašli "sakrivenih 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 21 kilogram."

"Lice je lišeno slobode. Shodno Protokolu o radu na ZGP Sukobin – Murićani, koji je zajednički granični prelaz Crne Gore i Albanije, lice, vozilo i droga su predati službenicima policije Albanije, radi daljeg procesuiranja", navodi se u saopštenju.

Bonus video: