Vukašinović predvodio Novi Pazar do trofeja u Superkupu Srbije

0 komentar(a)
OK Novi Pazar, Foto: Ossrb.org
OK Novi Pazar, Foto: Ossrb.org
Ažurirano: 12.10.2017. 21:20h

Svega nešto više od tri sedmice pošto je stigao u novi klub, naš odbojkaški reprezentativac se domogao prvog trofeja - Marko Vukašinović je sa Novim Pazarom osvojio Superkup Srbije, pošto je večeras na domaćem terenu pobijedio Vojvodinu sa 3:1 (26:28, 25:21, 25:23, 25:21), pred 700 gledalaca u dvorani "Pendik".

Novopazarce, aktuelne osvajače Kupa Srbije do trofeja je predvodio Vukašinović sa 19 poena, a njemu uz rame bio je i bivši korektor Budvanske rivijere i Budućnosti, Irfan Hamzagić sa 18 poena.

"Lijepo smo otvorili sezonu, a još bolje je kad pobjeda donese i pehar. Cilj su nam tri trofeja u sezoni i krenuli smo polako da ga realizujemo. Zasluženo smo pobijedili, a servis se pokazao kao naša velika snaga, nakon čega smo lakše rješavali napade protivnika s krajeva", rekao je trener Pazaraca Hamza Zatrić, bivši crnogorski reprezentativac i nekadašnji primač Budvanske rivijere.

Najefikasniji u redovima prvaka Srbije, Vojvodine bili su Miran Kujundžić i David Mehić sa po 15 poena.

"Očigledno da je Pazar bolje ukomponovao ekipu od nas i doveo adekvatnija pojačanja. Čestitam im, bili su bolji, a naša mlada ekipa po ko zna koji put nije izdržala pritisak ovih tribina. Predstoji nam puno rada, ali idemo dalje", naveo je trener Vojvodine Nedžad Osmankač.

Bonus video: