Lejdi Gaga pregovara o ulozi Harli Kvin u nastavku filma o Džokeru

"Holivud riporter" sada otkriva da će, prema njihovim izvorima, nastavak Džokera biti mjuzikl, a da su u toku pregovori kompanije Vorner sa Feniksom

1205 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Valerie Macon/AFP
Foto: Valerie Macon/AFP

Nakon što je Ted Filips, reditelj filma „Džoker“, potvrdio da je u toku snimanje nastavka filma iz 2019. godine, pojavila se informacija da se pregovara sa Lejdi Gagom oko uloge Harli Kvin.

Kako prenosi NME, Filips je prošle nedjelje objavio snimanje filma „Joker: Folie à Deux“, podijelivši fotografiju Hoakina Finiksa, čime je doprinio spekulacijama da će glumac ponovo igrati Džokera, ulogu za koju je nagrađen Oskarom nakon prvog dijela.

Međutim, "Holivud riporter" sada otkriva da će, prema njihovim izvorima, nastavak Džokera biti mjuzikl, a da su u toku pregovori kompanije Vorner sa Feniksom.

Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Germanota, je u ranim pregovorima o ulozi Harli Kvin, Džokerove psihoterapeutkinje koja se zaljubljuje u njega, pomaže mu da pobjegne i postaje njegova pomoćnica i ljubavna partnerka.

Odnos Džokera i Harli Kvin je već prikazan u filmovima „Suicide Squad“, „Birds of Prey“ i „The Suicide Squad“, a u pomenutim ostvarenjima, uloga Kvin je povjerena australijskoj glumici Margo Robi.

Sa druge strane, Lejdi Gaga se na velikom platnu ostvarila u ulogama u filmovima „A Star Is Born“, koji takođe potpisuje Tod Filips i prošle godine u filmu „House of Gucci“.

Bonus video: