Saslušana Sanja Mandić: Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Andriju

"To su bestidne i prizemne pojave koje se dešavaju. DF će nastavii borbu za pravdu, istinu i slobodu. Sloboda je blizu, samo hrabro i samo jako", kazala je Mandić
613 pregleda 0 komentar(a)
Sanja Mandić, Foto: Zoran Đurić
Sanja Mandić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.10.2017. 10:37h

U Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) danas je saslušana Sanja Mandić, supruga predsjednika Nove srpske demokratije i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića.

Ona je juče pozvana da se danas u 11 časova javi tužiteljki Lidiji Vukčević koja je saslušala u svojstvu svjedoka u predmetu vezanom za pranje novca.

Sanja Mandić je nakon saslušanja novinarima kazala da je poziv koji je dobila i njen boravak u SDT samo jedan u nizu pokušaja pritisaka na njenog supruga, Andriju Mandića.

"To su bestidne i prizemne pojave koje se dešavaju. DF će nastavii borbu za pravdu, istinu i slobodu. Sloboda je blizu, samo hrabro i samo jako", kazala je Mandić.

Tužilaštvo tereti lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojšu Medojevića i biznismena Momira Nikolića da su kriminalne organizatori grupe, preko koje su navodno u legalne tokove na teritoriji Crne Gore stavljali više stotina hiljada dolara koje potiču iz kriminalne djelatnosti.

Bonus video: