Podgorica: Zlostavljao djevojku, dva dana je držao zatvorenu u kući?

Dodaje se se Dušević 7. oktobra oko 19 časova, po prethodnom dogovoru, sa A.J. našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići
667 pregleda 23 komentar(a)
Zlostavljanje, Foto: Upravapolicije.com
Zlostavljanje, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 11.10.2017. 09:24h

Policija je uhapsila Ludviga Duševića (43) iz Podgorice zbog sumnje da je zlostavljao djevojku.

"Službenici CB Podgorica su, 10.10.2017. godine, postupajući na osnovu operativnih saznanja lišili slobode L.D. (43) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje na štetu A.J iz Podgorice", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se se Dušević 7. oktobra oko 19 časova, po prethodnom dogovoru, sa A.J. našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići.

"Nakon kraćeg verbalnog konflikta, L.D. je, kako se sumnja, oštećenoj zadao više udaraca otvorenom šakom u predjelu glave i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja. L.D. je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 9.10.2017. godine do 8 časova, kada joj je dozvolio da se taksi vozilom udalji iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže. A.J. je ukazana medicinska pomoć. Policiji je prijavljen događaj. Konstatovano je da je A.J. zadobila više lakših tjelesnih povreda", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Dušević liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje.

Bonus video: