Nikola Mršić još bježi crnogorskoj policiji

Šef Sektora kriminalističke policija Enis Baković tada je kazao da prema izvještaju sa graničnih prelaza Mršić nije zvanično napustio Crnu Goru
208 pregleda 2 komentar(a)
Nikola Mršić, Foto: Uprava policije
Nikola Mršić, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.10.2017. 05:20h

Crnogorska policija još nije uhapsila Kotoranina Nikolu Mršića (38), kojeg sumnjiče za ubistvo sugrađanina Gorana Lenca (32).

Lenac je ubijen 16. septembra, a iz Uprave polciije su šest dana kasnije saopštili da znaju ko mu je pucao u glavu na stadionu Bokelja.

Medijima je dostavljena fotografija Mršića, navodnog člana škaljarskog klana, a iz Uprave policije apelovali su na građane da prijave ako primijete bjegunca.

Šef Sektora kriminalističke policija Enis Baković tada je kazao da prema izvještaju sa graničnih prelaza Mršić nije zvanično napustio Crnu Goru.

Iz policije nisu saopštili motiv likvidacije nekadašnjeg golmana FK Bokelj, ali je Baković precizirao da je Lenac žrtva rata kotorskih klanova.

Mršićeva supruga, Gabrijela Mršić, nakon toga saopštila je da su optužbe policije i tužilaštva da je Nikola ubio Lenca monstruozna nagađanja kojima je njenoj porodici nacrtana meta na čelo.

Tvrdi da je sjedjela sa suprugom na terasi njihovog stana kada im je sugrađanin ubijen, i da će to i dokazati. Ona je tražila tužilaštva da saopšte kakve dokaze imaju, “kad su već javno obilježili Nikolu kao zločinca, a od naše maloljetne djece napravili glinene golubove”.

Bonus video: