Fashion Sunset na Adi Bojani

Kroz spoj mode i muzike žele da podignu svijest o problemima erozije i nestanka jedne od najljepših plaža Evrope

5421 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Fashion Sunset, događaj koji će u saradnji sa Sea Dance festivalom okupiti velika imena svjetske i regionalne modne scene biće organizovan u subotu 20. avgusta na Adi Bojani.

Ovaj događaj ima cilj da kroz spoj mode i muzike podigne svijest o problemima erozije i nestanka jedne od najljepših plaža Evrope. Sa početkom u 18:30 u Novoj Adi kolekcije ljeto/jesen predstaviće Mabi Swimwear, Hunt by Lazar i Kristina Ilić, Suzana Perić, Disciplina, Wish Jewlery, L’Amour, Amorena, Azurelle, Joan, Mia Kostov, Kiwi, Pivoine Aristocrate, Mizzu i Bo Fashion House, koji će zajedno sa domaćinom Nova Ada donirati dio prihoda od prodaje izloženih artikala HTP Ulcinjska rivijera za sanaciju Ade Bojane.

Muzički dio večeri, u kojoj će se ujedno i promovisati Sea Dance festival, započeće u 22:00 u Nomade Beach-u, a nastupaju Ece Ekren, Kristijan Molnar, Andrew Meller i Mr. Mips.

Sea Dance promo žurke će biti održane i u petak 19. avgusta u plažnom baru Virtu gdje će nastupiti Luton, sa početkom u 16 časova i u nedjelju 21. avgusta u 18 časova na plaži Kamenovo, gdje će nastupiti Vladimir Aćić. Ulaz na sve promo žurke je slobodan.

Bonus video: