Bogat program u šoping molu “BIG Fashion”

Slavimo uz koncert

21589 pregleda 0 komentar(a)
Foto: BIG Fashion
Foto: BIG Fashion

Kao što je najavljeno, Delta City Podgorica od 08. septembra zvanično postaje BIG Fashion, dio BIG CEE grupe.

Ova promjena biće obilježena nizom različitih događaja organizovanih u šoping-molu, pa će tako tokom čitavog dana posjetioci uživati u poklonima, dječijim aktivacijama, popustima, a glavni događaj dana biće nastup trupe Una Saga Serbica, kao i koncerti Petra Graša i Sare Jo.

Program će početi u četvrtak 08. septembra od 19h. Slavlje će se nastaviti i u petak i subotu, 09. i 10. septembra tokom čitavog dana.

“Una Saga Serbica“ postoji već 20 godina, a nastala je sa ciljem da podigne igračku kulturu regiona. Uspješno oživljavajući ljepotu scenske umjetnosti Balkana, na savremeni način, a ne zanemarujući tradiciju. Miks kulture, igara, pokreta i zvukova Balkana očekuje sve one koji se u četvrtak budu našli na ovom nastupu.

Nakon ovog muzičko-scenskog spektakla, slijedi solistički koncert hrvatske zvijezde Petra Graša, nakon čega će nastupiti spektakularna Sara Jo.

U petak i subotu, nastavljajući slavlje i zabavu, sve goste šoping-mola očekuju brojni popusti u radnjama, animacije za djecu, brojne nagradne igre i pokloni za najvjernije goste.

BIG CEE predstavlja dio kompanije BIG Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 60 šoping centara širom svijeta, uključujući 27 šoping centara u Izraelu i 9 u Srbiji.

Ovom prilikom pozivamo sve građane Crne Gore da svojim prisustvom uveličaju slavlje, zakazano za 8. septembar.