Uhapšen Podgoričanin: Menadžer firme "NALL International" iz magacina ukrao kozmetiku i hemiju?

"Pronađeni dio ukradene robe je oduzet i vraćen vlasniku, dok se za drugim dijelom traga", kazali su iz Uprave policije
444 pregleda 7 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.10.2017. 13:48h

Podgorička policija uhapsila je M.Ć. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, podgorički policajci su postupili po prijavi predstavnika firme "NALL International" da je iz unutrašnjosti magacina te firme oukradena roba roba široke potrošnje.

"M.Ć. je u svojstvu zaposlenog lica - menadžera za prodaju robe "NALL Internationala", kako se sumnja, 3. oktobra 2017. godine, svojim vozilom došao u ulicu SKOJ-a, gdje se nalazi magacinski prostor ove firme, ušao u kancelariju od koje posjeduje ključ, a iz koje je uzeo ključ od magacinskog prostora. M.Ć. je, sumnja se, zatim iz unutrašnjosti magacina ukrao kozmetiku i hemiju ukupne vrijednosti od oko15.000 eura, koju je zatim prodao na dva različita mjesta. Kriminalsitičkom obradom policajci su identifikovali jedno lice kojem je M.Ć. prodao dio ukradene robe. Pronađeni dio ukradene robe je oduzet i vraćen vlasniku, dok se za drugim dijelom traga", kazali su iz Uprave policije.

Iz Uprave policije su rekli i da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je naložio da se M.Ć. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Bonus video: