Boje jutra: Osvojite dvije karte za meč Crna Gora-Danska

Pogledajte kako je bilo na promociji knjige "Stranac" dramskog umjetnika Rada Šerbedžije. U četvrtak, 5 oktobra poznati umjetnik će održati koncert u hotelu "Splendid" u Budvi. Budite uz jutarnji program i osvojite karte za ovaj koncert
76 pregleda 3 komentar(a)
Crna Gora - Rumunija, Foto: Savo Prelević
Crna Gora - Rumunija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.10.2017. 05:33h

Pivara "Trebjesa" kao ponosni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore nagradiće dva najbrža gledaoca Boja jutra na Televiziji Vijesti kartama za fudbalsku utakmicu Crna Gora-Danska koja se igra u četvrtak 5.oktobra u Podgorici.

U podgoričkoj OŠ "Vladimir Nazor’" nedavno je jasno istaknut pravilnik o ponašanju. Prema ovom pravilniku duga kosa mora biti vezana, djeca u školu moraju dolaziti pristojno odjevena, zabranjeno je korišćenje mobilnih telefona tokom nastave ali i korišćenje užine i napitaka van velikog školskog odmora. O ovim pravilima, koja su izazvala oprečne rekcije roditelja govorimo u okviru Roditeljskog kutka u Bojama jutra u četvrtak 5. oktobra na Televiziji Vijesti.

Na Međunarodni dan učitelja provjeravamo koliko je ova profesija zahtjevna, te kako učitelji i učiteljice u Podgorici dočekuju svoj dan.

Pogledajte kako je bilo na promociji knjige "Stranac" dramskog umjetnika Rada Šerbedžije. U četvrtak, 5 oktobra poznati umjetnik će održati koncert u hotelu "Splendid" u Budvi. Budite uz jutarnji program i osvojite karte za ovaj koncert.

Saznajte i kako možete postati član BEST organizacije koja studentima omogućava razmjenu i usavršavanje na čak 94 univerziteta u Evropi.

Tradicionalno, prva subota oktobra u Budvi rezervisana je za manifestaciju Dan širuna. Šta su pripremili organizatori ove godine prenosimo u nastavku programa.

Dnevnu štampu prelistavamo s Aleksandrom Vavić iz Instituta alternativa.

Mališani iz podgoričkog vrtića "Maša" nam otkrivaju šta će biti kad porastu.

Saznajte i koji se novi filmovi nalaze na repertoaru bioskopa Cineplexx u Delti i osvojite ulaznice za film po izboru.

Bonus video: