Trenerski seminar u nedjelju, Radulović novi član Trenerske komisije

52 pregleda 0 komentar(a)
Seminar trenera OSCG, Foto: OSCG
Seminar trenera OSCG, Foto: OSCG
Ažurirano: 04.10.2017. 10:06h

Seminar za odbojkaške trenere, u organizaciji Trenerske komisije Odbojkaškog saveza Crne Gore, održaće se 8. oktobra (nedjelja), sa početkom u 12.30 sati, u sportskom kompleksu Verde u Donjoj Gorici u Podgorici, saopšteno je iz OSCG.

Kako se navodi, predavač na seminaru će biti selektor naše ženske seniorske reprezentacije Dragan Nešić.

"Predviđeno je da se prvo odradi praktični dio u dvorani u periodu od 12.30 do 14h, a zatim da se ista materija prođe i u teorijskom dijelu od 14 do 15.30 sati. Na osnovu svog ličnog iskustva kroz rad sa nacionalnom selekcijom i razgovora sa svojim saradnicima predavač Dragan Nešić odlučio je da na ovom seminaru pažnju posveti sljedećim elementima - Prijem servisa – tehnika i sistemi prijema, napad – tehnika i taktika, zaštita napadača – sistemi i tehnika dizanja", navodi se u saopštenju.

Prisustvo na seminaru je obavezno, a dolazak je, kako su saopštili iz OSCG, potrebno potvrditi do 6. oktobra na e-mail adresu trenerska@oscg.me.

Kako je saopšteno, Predsjedništvo OSCG je na posljednjoj sjednici usvojilo predlog predsjednika Trenerske komisije Veselina Vukovića i za člana Trenerske komisije imenovalo Balšu Radulovića, trenera OK Budućnost Capital Plaza.

Bonus video: