U MJESTU ČUČUCI

Budvanin uperio pušku u sugrađanina

On je, kako se sumnja, oko 11.00 sati na seoskom putu u mjestu Čučuci nakon kraće rasprave uperio cijev lovačke puške u G.B. iz Budve
511 pregleda 4 komentar(a)
Lovačka puška, Foto: Shutterstock
Lovačka puška, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2019. 23:04h

Službenici Uprave policije Centra bezbjednosti Budva juče su oko 15.00 sati lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici CB Budva su, 01. oktobra u sklopu pojačanih aktivnosti prema članovima OKG u Budvi, lišili slobode R.V. (31) iz Budve, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, oko 11.00 sati na seoskom putu u mjestu Čučuci nakon kraće rasprave uperio cijev lovačke puške u G.B. iz Budve.

Nakon toga G.B. je uspio da uhvati cijev puške i da je otme od R.V. kojom prilikom je polomljen kundak od puške. R.V. je nakon ovog događaja, sumnja se, sakrio predmetnu pušku.

Službenici CB Budva pronašli su i oduzeli pušku i sedam komada municije, u ilegalnom posjedu.

Oduzeta puška i municija biće upućenI u Forenzički centar rad vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.