Pronađena puška, tri pištolja i municija, uhapšen Bjelopoljac

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Bijelom Polju
359 pregleda 2 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock
pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.10.2017. 12:53h

Bjelopoljska policija uhapsila je sugrađanina A.G. (49) zbog sumnje da je u kući i drugim prostorijama u naselju Rasovo nedozvoljeno držap oružje i eksplozivne materije.

"Službenici CB Bijelo Polje su, 30.09.2017. godine oko 23,00 časova, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće i ostalih prostorija u naselju Rasovo, koje koristi A.G. (49) iz Bijelog Polja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku marke „Beretta“ kalibra 9mm sa okvirom, pištolj nepoznate marke sa okvirom, dva strartna gasna pištolja marke „Blow“ sa četiri okvira, 29 metaka kalibra 9mm kao i 20 metaka za startne pištolje", navode iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Bijelom Polju.

"Nakon saslušanja lica, državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo", zaključuje se.

Bonus video: