Premijera: Spot za "Igru" Vanje Radovanovića

“Spot je odličan. Nisam ni sumnjao da će biti drugačije, moderno, lijepo, brzo. Velika pohvala za plesnu školu Matrix”, prve reakcije su Radovanovića na novi spot.
64 pregleda 1 komentar(a)
Vanja Radovanović, Foto: Privatna arhiva
Vanja Radovanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.10.2017. 10:09h

Spot za numeru “Igra” crnogorskog kantautora Vanje Radovanovića danas će biti premijerno pušten na portalu Vijesti u 11 sati i 55 minuta. U pitanju je jedna od pjesama sa Vanjinog aktuelnog albuma “Svi životi moji”.

Ovoga puta za ekranizaciju nekoliko pjesama, od kojih je “Igra” prva, bila je zadužena produkcijska kuća Mediatag na čelu sa Ivanom Mandićem i Nebojšom Perkovićem, a pored Vanje i članova pratećeg benda u spotu se pojavljuju plesači iz škole "Matrix" - Tamara Pejović i Elvir Otović.

“Spot je odličan. Nisam ni sumnjao da će biti drugačije, moderno, lijepo, brzo. Velika pohvala za plesnu školu Matrix”, prve reakcije su Radovanovića na novi spot.

Pjesma “Igra” koja je već uveliko hit na radio-stanicama sjajno opisuje današnje veze, a o tome koliko su one upropastile "savršene veze", Vanja pokušava da odgonetne:

“Pjesma ne govori toliko o ljubavi koliko o instant vezama, onim kojima nije suđeno da traju previše, već se sve svodi na trenutno uživanje. Naravno, desi se da se jednom svidi više i poželi da potraje, ali dok se ijedno osjeća tako, to će i dalje biti instant veza- bez puno razmisljanja, vezivanja i naravno stresa”, smatra Radovanović.

Danas su upravo instant veze “moderne”.

“Sve je to dio te igre i sve ima smisao. Naravno, ponekad se iz toga izrodi i ono pravo, jer čovjek obično nađe ono za čim žudi tamo gdje ga najmanje očekuje”, optimističan je Radovanović. Premijere singlova i spotova obično se dešavaju u “okruglo vrijeme”, no Vanja je riješio da ovoga puta i sam napravi “nova pravila igre”.

“Za premijeru sam izabrao tajming pet minuta do 12 (podne) zato što nas upravo on podjeća da smo još na vrijeme i da ima vremena za igru”, siguran je Radovanović.

Bonus video: