Gojčević: Moj brat nije ubica, ali ni kriminalac

Na osnovu vaših pretpostavki, “pouzdanih izvora” i sličnog, vašim tekstovima je nanijeta velika šteta mojoj porodici, navodi Gojčević
1129 pregleda 10 komentar(a)
Bar, Bar grad, Ulica Jovana Tomaševića, Foto: Radomir Petrić
Bar, Bar grad, Ulica Jovana Tomaševića, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 30.09.2017. 13:56h

Brat uhapšenog Marka Gojčevića, Baranin Nikola Gojčević reagovao je na tekst “U Bosni tražili Mušinog ubicu?”, objavljen 21. septembra.

“Povodom pisanja vešeg medija, želim da demantujem sve neistine iznesene u vezi sa Markom Gojčevićem. Istina je da je moj brat uhapšen u Sarajevu zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i određen mu je pritvor od 30 dana zbog tog djela koje mu se stavlja na teret. Ali nije istina da mu se bilo šta drugo o čemu ste pisali stavlja na teret. Napisali ste da je moj brat pripadnik raznih 'klanova'. Nije on pripadnik bilo kojeg od 'klanova' sa kojima ste ga povezivali na osnovu vaših saznanja iz vaših 'pouzdanih izvora', niti je on priznao bilo kome da je imao veze sa nekim plaćenim ubistvima. Ako se već predstavljate kao ozbiljne novine, onda sigurno možete i da iznesete dokaze za sve što ste pisali? Predstavili ste ga kao mafijaša i kriminalca. Na osnovu čega? Možete se informisati u MUP-u i sudu o njegovim prekršajima. Jedino što možete naći jeste da je osuđivan samo za tuče i jednom, prije par godina, osuđen je za nedozvoljeno držanje oružja. Ne želim da opravdavam stvari za koje je bio osuđivan, ali je on za sve te stvari bio kažnjen u skladu sa zakonom. Smatram da nemate pravo da zbog toga pišete sve one neistine koje ste u proteklih par dana napisali i to bez ijednog jedinog iznesenog dokaza. Na osnovu vaših pretpostavki, “pouzdanih izvora” i sličnog, vašim tekstovima je nanijeta velika šteta mojoj porodici. Vašim neistinama ste ukaljali ugled naše porodice”, navodi se u reagovanju Nikole Gojčevića.

Bonus video: