Veselin Mujović ponovo u Dobroti: Boluje od neizliječive psihosomatske bolesti

Advokat je dostavio dodatnu zdrastvenu dokumentaciju za Mujovića, koju će vještačiti vještak medicinske struke Željko Golubović. Vještak je sudu poslao dopis da nije uspio da izvještači prethodnu zdrastvenu dokumentaciju Mujovića, jer mu je naredba o vještačenju dostavljena tek 19. septembra
354 pregleda 16 komentar(a)
Veselin Mujović, Foto: Boris Pejović
Veselin Mujović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.09.2017. 07:09h

Podgoričanin Veselin Mujović prije tri dana opet je primljen u Specijalnu bolnicu u Dobroti, nakon što je utvrđeno da boluje od neizlječive psihosomatske bolesti.

To je juče naveo njegov branilac advokat Marko Kovač, u procesu u kojem je Mujović optužen da je prevario bivšeg funkcionera DPS-a Svetozara Marovića za 890.000 eura i Budvanina Ljuba Rađenovića za 20.000 eura.

Advokat je dostavio dodatnu zdrastvenu dokumentaciju za Mujovića, koju će vještačiti vještak medicinske struke Željko Golubović.

Vještak je sudu poslao dopis da nije uspio da izvještači prethodnu zdrastvenu dokumentaciju Mujovića, jer mu je naredba o vještačenju dostavljena tek 19. septembra.

Suđenje se nastavlja 27.oktobra.

Taj pretres već duže se odlaže zbog zdrastvenog stanja Mujovića.

On je prije dva dana tražio i odlaganje jednogodišnje zatvorske kazne, zbog zdrastvenog stanja.

Trebalo je juče da se javi na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana, zbog osude da je prevario Tomislava Simovića za 250.000 eura.

Mujović treba da robija jer je, prema optužnici, sa Beograđaninom Brankom R. Crnogorcem, 5. marta 1998. lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu Privredni sud u Podgorici i tadašnju sutkinju tog suda Julku Badnjar i onemogućio Simovićevo preduzeće da naplati dug. Postupak je započet je 1998. a završen ove godine.

Bonus video: