Podgoričanin životno ugrožen: Sugrađanka probala da ga ubije nožem nakon svađe?

Navodi se da je posle kraće svađe između Šćekića i Bojić došlo do fizičkog obračuna, i da je Bojić, kako se sumnja, ubola Šćekića u predjelu stomaka, leđa, lica i noge nanoseći mu teške tjelesne povrede opasne po život
367 pregleda 5 komentar(a)
Nož, Foto: Shutterstock
Nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.09.2017. 09:00h

Podgoričanka Stojanka Bojić (49) osumnjičena je da je probala da nožem ubije sugrađanina Miliju Šćekića (79).

Kako navodi policija, pokušaj ubistva se desio u srijedu 27. septembra u 15 časova u porodičnoj kući Šćekića, u ulici Veljka Jankovića u Podgorici.

Navodi se da je posle kraće svađe između Šćekića i Bojić došlo do fizičkog obračuna, i da je Bojić, kako se sumnja, ubola Šćekića u predjelu stomaka, leđa, lica i noge nanoseći mu teške tjelesne povrede opasne po život.

"Postupajući po prijavi, službenici CB Podgorice su blokirali šire lice mjesta i ubrzo nako toga su lišili slobode S.B. zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju. M.Š. se nalazi u Kliničkom centru i prema informcijama kojima raspolažemo on je životno je ugrožen. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju. Tužilac je nakon saslušanja donio rješenje o njenom zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, zbog osnovane sumnje da je počinila ovo krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: