Nikšić: Pobjegli sa mjesta nesreće i pokušali da sakriju vozilo?

Prema saznanjima "Vijesti", na Pejovićevom automobilu je bilo tragova plave boje, a sudski vještak je prilikom uviđaja utvrdio da je na boja na Pejovićevo vozilo prenijeta sa drugog automobila
84 pregleda 0 komentar(a)
udes, Foto: Svetlana Mandić
udes, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 28.09.2017. 11:34h

Nikšićka policija uhapsila je Nikšićane M.K. (34), kao i B.M. (42) zbog sumnje da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći u kojoj je sinoć stradao šezdesetosmogodišnji Nikšićanin Ljubo Pejović.

Kako sumnjaju iz policije, njih dvojica su, nakon kontakta sa Pejovićevim vozilom, pobjegli sa mjesta nesreće, poslije čega se M.B. odvezao kući, dok je B.M. pokušao da sakrije vozilo.

"Preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo vozilom u predmetnoj saobraćajnoj nezgodi policijski službenici CB Nikšić su utvrdili da je teretnim vozilom marke „TAM 125“, nikšićkih registarskih oznaka upravljalo lice M.K. (34) iz Nikšića, dok se na suvozačevom mjestu nalazio B.M.(42) iz Nikšića. M.K. se, kako se sumnja, nakon prouzrokovane saobraćajne nezgode sa teretnim motornim vozilom, napustio lice mjesta, da bi se nakon toga odvezao kući u mjesto Vitalac, dok se B.M. predmetnim vozilom uputio u pravcu Velimlja, da bi sakrio predmetno vozilo," saopšteno je iz policije.

Tužilac je naložio da se M.K. uhapsi zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a B.M. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Bonus video: