Dikić se plaši da mu se nešto sprema: Zakazana operacija, a vraćen u zatvor

"Ovdje neko ne poštuje sud, jer pod nečijim pritiskom se ne dopušta da se liječi. Molim vas da predložite ukidanje pritvora”
78 pregleda 21 komentar(a)
Bratislav Dikić, Foto: Screenshot
Bratislav Dikić, Foto: Screenshot
Ažurirano: 28.09.2017. 08:11h

Advokat Bratislava Dikića Goran, Petronijević, kazao je da je njegov klijent vraćen u pritvor uprkos činjenici da mu je za ponedjeljak zakazana hitna operacija.

Kako je rekao, Dikić strahuje da se njemu "ovdje nešto priprema," dok Petronijević smatra da se pod nečijim pritiskom ne dopušta Dikićevo liječenje, te je pozvao sudiju da njegovom klijentu ukine pritvor.

"Ovdje neko ne poštuje sud, jer pod nečijim pritiskom se ne dopušta da se liječi. Molim vas da predložite ukidanje pritvora”, rekao je Petronijević na suđenju za državni udar.

Bratislav Dikić je juče iz sudnice podgoričkog Višeg suda poslat na hitno liječenje u Klinički centar, ali je naknadno završio u ćeliji Istražnog zatvora u Spužu.

To je “Vijestima” saopštio njegov pravni branilac, advokat Milan Petrović.

“Pregledao ga je doktor Zoran Mirković sa VMA, koji je naložio hitnu operaciju i očekujemo da Dikić bude operisan već tokom sljedeće nedjelje. Međutim, nejasno je ko je i zbog čega našeg klijenta, koji je takvog zdravstvenog stanja i za koga je sudija prihvatila bolničko liječenje - ističući da ga tamo čeka apartman, vratio u ćeliju spuškog zatvora gdje nema osnovnih uslova a naročito ne adekvatnih za liječenje”, pitao je Petrović.

Bonus video: