Boje jutra: O najvećim izazovima savremenih brakova

Podvlačimo suštinske razlike između ljubavi i zaljubljenosti. O tome će u Bojama jutra govoriti predsjednik Saveza društava psihoterapeuta Srbije dr Zoran Milivojević.
63 pregleda 1 komentar(a)
Ljubav, Foto: Shutterstock
Ljubav, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.09.2017. 16:18h

U Bojama jutra na TV Vijesti u četvrtak 28. septembra pogledajte:

Kako čuvati i njegovati ljubav, koji su najveći izazovi savremenih brakova i partnerskih veza razgovaramo sa psihoterapeutom Zoranom Milivojevićem. Podvlačimo i suštinske razlike između ljubavi i zaljubljenosti.

Zoran Milivojević je psihoterapeut iz Beograda s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Predsjednik je Saveza društava psihoterapeuta Srbije i autor nekoliko knjiga od kojih se izdvajaju "Emocije – Psihoterapija i razumevanje emocija", "Formule ljubavi – Kako ne upropastiti sopstveni život tražeci pravu ljubav".

Kako prepoznati govorni poremećaj kod djece, kada potražiti stručnu pomoć, te na koji način roditelji mogu pomoći mališanima da prevaziđu jezičke poteškoće, u okviru Roditeljskog kutka, razgovaramo sa logopedicom Tanjom Lukovac. Svi zainteresovani pitanja mogu slati na boje.jutra@gmail.com ili na Facebook stranicu emisije "Boje jutra".

Protest korisnica naknada za majke sa troje i više djece biće održan sjutra ispred Skupštine Crne Gore. O dosadašnjim efektima protesta, ali i planovima govorimo sa Željkom Savković, članicom Koordinacionog odbora majki.

Posljednjih nekoliko mjeseci Glavni grad bilježi veći broj turista nego prošlih godina. Pogledajte zašto se stranci odlučuju da slobodne dane provode baš u Podgorici.

Podgorička Gimnazija "Slobodan Škerović" dobila je u dvorištu zelenu učionicu, pa đaci sada imaju uslove i za predavanja na otvorenom. Ekipa Boja jutra posjetila je gimnazijalce.

Sa Milenom Perović Korać iz "Monitora" komentarišemo dnevnu štampu.

Bonus video: