Uz Telemach uživajte uz otključane kanale i Video klub

Čeka vas i 200 poklon primjeraka EON Kids daljinskog upravljača za najljepšu Novu godinu

12910 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Praznici su najljepši u toplini doma uz porodicu, prijatelje i Telemach.

Zato, spremite se za sate uživanja, jer od 13. decembra do 17. januara otključavamo dodatne kanale* i Video klub, a uz to darujemo i 200 EON Kids daljinaca najmlađim korisnicima.

Uživajte u otključanim TV kanalima i naslovima iz Video kluba koje poklanjamo svim Telemach korisnicima i ove godine. Pored Nova Max i Nova Series, prazničnu čaroliju u vaš dom donijeće najbolji filmski i serijski programi CineStar Premiere Plus, Pickbox, National Geographic, Hopster, Da Vinci Kids i drugi, koji će tokom decembra i januara prikazivati najveće blokbastere, akcione, komedije i mnoge druge praznične specijale.

Praznična magija donosi i specijalno iznenađenje – nove atraktivne naslove u okviru kataloga „Naš poklon“ za korisnike EON Full i Premium paketa.

Da se prazničnim danima i poklonima najviše obraduju najmlađi odavno znamo, zato smo i za njih pripremili 200 poklon primjeraka EON Kids daljinskog upravljača** za najljepšu Novu godinu. Svi korisnici EON Full i Premium paketa, koji imaju EON Smart Box, mogu da se prijave za primjerak EON Kids daljinca putem MojTelemach selfcare portala.

Učiniti nešto od srca najljepši je dar!

Srećni praznici! Uživajte uz otključane kanale i Video klub.

* Svi dodatni TV kanali biće otvoreni automatski, osim kanala iz HBO, CINEMAX, HBO Premium i Zadruga paketa koji nisu dio promocije.

** Prvih 200 korisnika Full i Premium paketa koji koriste Smart Box, a prijave se putem MojTelemach portala za primjerak EON Kids daljinskog upravljača, dobijaju ovaj proizvod na poklon.