Uhapšen Petnjičanin, policija u kući pronašla dva kg skanka

"Osumnjičeni za ovo krivično djelo, I.A. (28) iz Petnjice, prilikom preduzimanja ovih aktivnosti je bio u bjekstvu i za njim se intenzivno tragalo", saopšteno je iz policije
104 pregleda 1 komentar(a)
skank, Foto: Uprava policije
skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 22.09.2017. 10:37h

Policija je na graničnom prelazu Dračenovac uhapsila osumnjičenog I.A. (28) iz Petnjice koji se potraživao za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Sluižbenici Odsjeka su, 7.09.2017. godine, u kući u selu Orahovo, Opština Petnjica, pronašli i oduzeli sakrivenu biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne količine 1.944 grama. Osumnjičeni za ovo krivično djelo, I.A. (28) iz Petnjice, prilikom preduzimanja ovih aktivnosti je bio u bjekstvu i za njim se intenzivno tragalo. On je lišen slobode na Graničnom prelazu Dračenovac", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.A. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađeni skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Bonus video: