Bulatović: Đukanović naručio hapšenje, Katnić je njegov izvršilac

Funkcioner Demokratskog fronta je takođe istakao da je saslušanje njegovog bratanića kod specijalnog tužioca umalo počelo bez prisustva advokata
132 pregleda 18 komentar(a)
protest Demokratski front, Predrag Bulatović, Foto: Filip Roganović
protest Demokratski front, Predrag Bulatović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 21.09.2017. 18:37h

Jedina krivica Vladimira Bulatovića, uhapšenog pod sumnjom da je član kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, je to što je u bratanić jednog od lidera Demokratskog fronta, kazao je njegov stric i poslanik DF-a, Predrag Bulatović. Kako smatra, iza hapšenja njegovog bratanića stoje lično lider Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, i Specijalni tužilac Milivoje Katnić.

Član Demokratske narodne partije DNP Nikola Jovanović i Vladimir Bulatović, bratanić funkcionera DF-a Predraga Bulatovića, uhapšeni su danas, a Bulatović je nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu pušten da se brani sa slobode.

Funkcioner DF-a je takođe istakao da je saslušanje njegovog bratanića kod specijalnog tužioca umalo počelo bez prisustva advokata.

“On nema nikakvu krivicu osim što mu je Predrag Bulatović, jedan od opozicionih prvaka, stric. On je častan i čestit porodičan čovjek, radi u jednoj privatnoj firmi kao diplomirani ekonomista, otac je dvoje djece i uzoran građanin Crne Gore. Dok dajem ovu izjavu svi mediji u Crnoj Gori su dali njegovo pogrešno ime, ali su precizno objavili da sam mu ja stric. Neću da komentarišem da je zamalo počelo njegovo saslušanje kod specijalnog tužioca bez prisustva advokata i ako je Dragan Šoć dao juče objašnjenje sa tim u vezi”, kazao je Bulatović.

On je uvjeren da zna da je za hapšenje odgovoran lider DPS-a i bivši premijer Milo Đukanović, koji je, kako smatra Bulatović - "na vrhu piramide", kao i da je Specijalni tužilac Katnić samo njegov izvršilac.

“Ono što je ispod časti i što je sramotno jeste da su pribjegli napadu na mlade ljude i na članove porodice. Ja znam da Katniću smeta to što sam ja među prvima počeo da radim na demontaži njegovog državnog udara. Poruka za njega i Đukanovića - ne dirajte našu djecu jer su nevina. Udarite na funkcionere DF-a na koje imate pik, ja stojim na raspolaganju. Bila bi mi velika čast kada bi bio procesuiran od strane Đukanovića i Katnića na osnovu primjene njihovih zakona. Neće uspjeti da pokolebaju nikoga od nas”, rekao je poslanik Demokratskog fronta.

Bonus video: