Koljenšić nudi da robija osam godina?

Koljenšić je nedavno uhapšen zbog ilegalnog oružja...
272 pregleda 2 komentar(a)
Ratko Koljenšić, Foto: Savo Prelević
Ratko Koljenšić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.09.2017. 06:50h

Viši državni tužilac Željko Tomković odbio je predlog branilaca Ratka Koljenšića - da taj Nikšićanin prizna da je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića i da zbog toga u zatvoru provede osam godina.

To je objavila Televizija Vijesti, navodeći da je Koljenšićev advokat Boris Marinović nije želio da komentariše ta saznanja.

Prema istim informacijama, Tomković je predlog odbio ocjenjujući da je ponuđena kazna neprimjerena počinjenom djelu.

Koljenšić je uhapšen prije 10 dana sa još jednom osobom, nakon što je policija kod njih pronašla hekler i pištolj.

On je od početka istrage o ubistvu brata navodnog vođe zemunskog klana Luke Bojovića negirao bilo kakvu povezanost sa zločinom, a kasnije je navodno promijenio mišljenje iz straha za svoj i život porodice...

To je učinio dan prije nego što je policija krajem jula, u blizini njegove kuće uhapsila majku ubijenog Bojovića - Anđelku i njihovog rođaka Matiju Bojovića.

Prema nepotvrđenoj optužnici, sada pokojni Slobodan Šaranović organizovao je kriminlanu grupu kako bi osvetio ubistvo brata Branislava, koje je, kako je vjerovao, organizovao Luka Bojović.

Piše da je Koljenšić za novčanu nadoknadu postao član te grupe i da je iz Crne Gore u Beograd organizovao prevoz Saše Cvetanovića, koji je kasnije pucao na Bojovića...0

Navodi se da su pratili njegovo kretanje kako bi pronašli pogodno mjesto i vrijeme za njegovu likvidaciju, što su i učinili 29. aprila 2013. godine.

Bonus video: