DPS: Protest u Kotoru nije građanski, već politički

Kako ističu iz DPS-a, politička borba je često bespoštedna u njoj se ne biraju sredstva, ali se ipak "njene granice dobro znaju"
6 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 20.09.2017. 16:13h

Iza protesta pod nazivom "Pravo na miran i siguran život u Kotoru" koji je najavljen od strane organizatora kao građanski, zapravo stoji jedna politička stranka, tvrde iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Kotoru.

U Kotoru će, kako je ranije danas najavljeno, u petak u 11 sati i 55 minuta na Trgu od oružja, ispred Stuba srama biti organizovan miran protest pod nazivom "Pravo na miran i siguran život u Kotoru".

Kako ističu iz DPS-a, politička borba je često bespoštedna u njoj se ne biraju sredstva, ali se ipak "njene granice dobro znaju."

"Ne sporeći uznemirenost građana Kotora povodom nedavnog slučaja ubistva, smatramo da je nedopustivo da političke partije manipulišu ovakvim događajima i pružamo punu podršku nadležnim državnim organima da u skladu sa svojim ovlašćenjima intezivno rade na rasvjetljavanju pomenutog, ali i na ostalim neriješenim slučajevima, kako bi se učinioci ovih djela kaznili adekvanom sankcijom. Sve drugo je sitno politikanstvo kojeg u ovako ozbiljnim stvarima ne smije biti," stoji u saopštenju DPS-a.

Bonus video: