Radunović: Hapsite nepokorne u zemlji kojom vladaju kriminalci

Poslanik Demokratskog fronta je upitao predstavnike opozicionih stranaka da li i dalje smatraju "da je ovo sve farsa, dogovorena između DPS-a i DF-a" i da li neko zaista misli da u DF-u "hapse svoju djecu da bi sebi podigli rejting
75 pregleda 13 komentar(a)
Andrija Mandić, Slaven Radunović, Foto: Zoran Đurić
Andrija Mandić, Slaven Radunović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.09.2017. 16:56h

Nakon hapšenja v.d. glavne urednice programa TV Budva Ive Pavlović, kao i Luke Radunovića, sina poslanika DF-a Slavena Radunovića, i Petra Draškovića, člana Izvšrnog odbora Nove srpske demokratije, Slaven Radunović je upitao predstavnike opozicionih stranaka da li i dalje smatraju "da je ovo sve farsa, dogovorena između DPS-a i DF-a" i da li neko zaista misli da u DF-u "hapse svoju djecu da bi sebi podigli rejting."

Pavlović, Radunović i Petar Drašković uhapšeni su zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Već danima teče akcija policijskog i tužilačkog saslušavanja i ucjenjivanja članova, simpatizera i prijatelja DF-a, koji su učestvovali u izbornoj kampanji 2016, kojom je režim natjeran da inscenira "državni udar", kako bi zadržao vlast," kazao je potpredsjednik Nove srpske demokratije i poslanik Demokratskog fronta.

Prethodnih dana, kako je kazao, saradnici Specijalnog tužioca Milivoja Katnića su se "zadržavali samo na prepadanju, a danas su se odlučili da pređu na sljedeći nivo represije i nezakonitosti u radu."

"Uhapsili su Ivu Bajković, heroinu iz oktobarskih protesta, Petra Draškovića, mladog, pametnog i obrazovanog člana IO NSD, kao i mog sina, Luku Radunovića. U zemlji kojom vladaju kriminalci, i iz Vlade, i iz podzemlja, hapse se ljudi koje ti isti ne mogu da uplaše ili okrenu na svoju stranu. Ali, tvrd je orah voćka čudnovata, Đukanoviću i Katniću!" poručio je Radunović sa svoje stranice na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bonus video: