Žele da klub postane evropsko ime

„Kvalitetna škola tenisa za djecu i omladinu je zadatak svih zadataka“, rekao je Ranko Boca, direktor STK Novi
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2017. 15:15h

Stonoteniski klub Novi iz Herceg Novog je 11. septembra održao godišnju Skupštinu, na kojoj je izabrano rukovodstvo i prihvaćen ambiciozan program za sljedeći period.

Kvalitetna škola tenisa za djecu i omladinu je zadatak svih zadataka“, rekao je Ranko Boca, direktor STK Novi.

Stoga je klub angažovao profesionalnog trenera Šaba Čekića, koji je jedan od najkvalitetnijih u Crnoj Gori. Škola je otpočela sa radom, i upis je stalno otvoren.

Direktor sportskog centra Igalo, Radovan Ralević je pozdravio Skupštinu i pružio punu podršku ambicioznom programu kluba.

„Centar će učiniti sve da se omogući rad sa djecom, i to nam je zajednički cilj“, rekao je Ralević.

Predsjednik kluba Predrag Vuković se osvrnuo na protekli period i zaključio da je klub za kratko vrijeme uradio mnogo. Kruna aktivnosti u proteklih godinu dana je organizacija evropskog kampa u Igalu u junu mjesecu, koji je bio vrlo uspješan.

Izabrano je novo rukovodstvo, i za podpredsjednika je izabran Dragan Krivokapić, poznati novski privrednik koji će sa timom raditi na realizaciji usvojenog programa.

Klub je, iako je osnovan prije samo godinu, okupio ljude oko projekta stvaranja evropskog kluba i evropska imena. Šef stručnog štaba Aleksandar Karakašević će biti jedan od ključnih ljudi u organizaciji evropskih kampova, koji su planirani da počnu u 2018. godini u Herceg Novom. Biće to prilika da crnogorski stonoteniseri unaprijede svoju igru i da steknu nova iskustva, koja su osnova za napredovanje za svjetsku scenu.

Počasni član STK Novi, svjetski šampion i igrač sa najdužim stažom u top 10 svjetske rang liste, Vladimir Samsonov je svojim prisustvom uveličao Skupštinu.

Pozdravio je prisutne, i prepoznavši entuzijazam i profesionalan pristup u razvoju kluba ponudio svoju pomoć u promociji i podršci mladima. Samsonov je sljedećih godinu dana u Crnoj Gori i njegovo prisustvo u klubu je garant kvaliteta.

Galerija

Bonus video: