Podgorica: Bježali od policije, pa bacili pištolj iz auta?

Do potjere je došlo u nedjelju kada se, kako navode iz policije, "Dacia Duster" podgoričkih registracija nije zaustavio na znak policije
61 pregleda 5 komentar(a)
Revolver, Foto: Shutterstock
Revolver, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.09.2017. 10:38h

Podgorička policija je nakon potjere za vozilom pronašla revolver za koji utvrđuje kome od četvorice muškarca pripada.

Do potjere je došlo u nedjelju kada se, kako navode iz policije, "Dacia Duster" podgoričkih registracija nije zaustavio na znak policije.

Vozilo kojim je upravljao Podgoričanin P.Đ. (21), a u kome su bila još trojica njegovih sugrađana - P.O. (26), M.B. (22) i Ć.S. (26, je nakon praće potjere zaustavljeno u Ulici Josipa Broza Tita.

"Policijski službenici su primjetili da je jedno od lica, prilikom bjekstva, odbacilo nešto iz motornog vozila. Nakon kraće potjere policijska patrola ih je sustigla i zaustavila na Starom Aerodromu. Pregledom lica i vozila nije ništa pronađeno, ali pregledom terena gdje je jedno lice odbacilo nešto pronađen je revolver sa šest metaka u burencetu, u ilegalnom posjedu", navodi se u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela nakon što bude utvrđeno ko je bio u posjedu revolvera.

Bonus video: