Galeb pobjednik svog turnira

146 pregleda 0 komentar(a)
ŽOK Galeb, Foto: ŽOK Galeb
ŽOK Galeb, Foto: ŽOK Galeb
Ažurirano: 18.09.2017. 08:49h

Ženski odbojkaški klub Galeb pobjednik je svog tradicionalnog turnira, "Galeb kup 2017", koji je ove godine, proteklog vikenda u Baru, organizovan povodom desetogodišnjice od osnivanja kluba.

Izabranice Nikole Masoničića su upisale sve četiri pobjede, protiv hrvatske Makarske (2:1), Morače (2:1), Gačeba II (3:0) i Jahorine iz Bosne i Hercegovine (3:0).

Drugo mjesto zauzela je Jahorina sa tri pobjede i porazom, Morača je imala po dvije pobjede i poraza, Makarska pobjedu i tri poraza, a Galeb II sva četiri poraza.

U najbolju postavu turnira birane su Tijana Tvrdišić, Nikoleta Vujović, Teodora Čavić (Galeb), Nataša Matanović (Morača), Ela Plaharić (Makarska), Nikolina Klačar i Sara Tanasković (Jahorina).

"U dva dana turnira prikazana je kvalitetna igra svih učesnika a posebne simpatije pobrale su djevojčice koje su nastupile u ekipi Galeb 2. Prvi tim Galeba je na turniru prikazao najkvalitetniju igru, što ohrabruje pred start prvenstva. Narednog vikenda, prva ekipa Galeba će od 22. do 24. septembra učestvovati na tradicionalnom memorijalnom međunarodnom odbojkaškom turniru “Kate Erceg 2017.”, a pored Galeba na turniru če učestvovati još dvije ekipe iz Crne Gore, AOK Rudar i Gimnazijalac", navodi se u saopštenju ŽOK Galeb.

Rezultati na turniru

16. septembar

JAHORINA – GALEB 2 3:0

MAKARSKA – JAHORINA 0:3

MORAČA – GALEB 2 2:1

GALEB – MAKARSKA 2:1

JAHORINA – MORAČA 2:1

GALEB – MORAČA 2:1

MAKARSKA – GALEB 2 2:1

GALEB 2 – GALEB 0:3

17. septembar

GALEB – JAHORINA 3:0

MAKARSKA – MORAČA 0:3

Bonus video: