Novi seminar Biznis akademije Vijesti: Internet trendovi u 2017.

Cilj seminara je, osim sagledavanja aktuelnih Internet trendova i sticanje znanja o tome kako graditi strategije za borbu sa najvećim kompanijama na Internetu - kako Internet iskoristiti za izgradnju sopstvenog brenda i kako ostvariti profit na Internetu, istakao je Brano Sudar iz Biznis akademije Vijesti
1 komentar(a)
Biznis akademija Vijesti, Foto: Shutterstock
Biznis akademija Vijesti, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.09.2017. 18:03h

Internet, kao neizostavni dio naših života, okupacija je savremenog čovjeka ne samo u sferi poslovanja već i u svakodnevnom životu i nekim rutinskim operacijama koje su danas nezamislive bez upotrebe savremenih tehničkih dostignuća, društvenih mreža, portala svih profilacija i mnoštva drugih Internet kanala.

"Zato smo se u Biznis akademiji Vijesti, nakon konsultacija sa gospodinom Borisom Kneževićem iz beogradske agencije Studio 77 odlučili za organizaciju seminara na temu "Internet trendovi u 2017." čiji je cilj, osim sagledavanja aktuelnih Internet trendova i sticanje znanja o tome kako graditi strategije za borbu sa najvećim kompanijama na Internetu, kako Internet iskoristiti za izgradnju sopstvenog brenda, kako ostvariti profit na Internetu," istakao je Brano Sudar iz Biznis akademije Vijesti.

Ovakva okupljanja, skoro po pravilu, makar za jednu od tema imaju Google, pa će, u skladu sa tim, na seminaru biti riječi o njegovom funkcionisanju, o tome zašto je važno podesiti odgovarajuću gustinu ključnih riječi na web sajtu, kako pronaći ključne riječi koje se odnose na profit, šta je to semantički SEO, kako do dobrih rezultata na organskoj pretrazi Google-a, ali i o mnogim drugim interesantnim temama iz ove oblasti.

"Neizostavna tema seminara biće web sajtovi i SEO u 2018. godini. U skladu sa tim, pokušaćemo da odgovorimo na dileme da li odabrati šablonski ili custom web sajt, šta je u stvari efikasna web prezentacija, kako do web sajta koji ima savršen UX dizajn, kako postići optimalnu brzinu učitavanja sajta i zašto je korisničko iskustvo uvijek na prvom mjestu," kaže Sudar, napominjući i da je nemoguće zaobići Internet kupce i odgovore na pitanja kako do treženog kupca, potrošača preko SEO usluga, a tu su i informacije o tome kako pratiti lojalnost kupaca i potrošača, šta su to postprodajne usluge i CRM tehnike, istakao je on.

Posebna tema seminara biće i značaj oglašavanja na portalima i izbor portala na kojima se treba oglašavati. Upravo zbog toga je veoma bitan dio seminara cjelina koja se odnosi na edukaciju zakupaca reklamnog prostora na portalima u kojem će se gospodin Knežević potruditi da riješiti nedoumice o tome kako oglašavanje na portalima utiče na pozicioniranje Vašeg sajta na Google-u i koliko je ovakav vid komunikacije sa tržištem zaista neophodan i bitan u svakom ozbiljnom poslovanju.

Predavanje povjereno renomiranom stručnjaku Borisu Kneževiću

Predavač na seminaru je Boris Knežević, osnivač i vlasnik agencije Studio 77, autor 14 knjiga, predavač i profesor. Tokom karijere prezentovao je svoje radove na Harvardu na kojem je i obučavan za izvođenje studija slučajeva (Harvard Business School). Kao konsultant je radio za multinacionalne kompanije, a učestvovao je i u kreiranju i izradi više od 500 Internet projekata.

Seminar će biti održan 5. oktobra, u hotelu CentreVille – The Capital Plaza – u Podgorici.

Informacije i rezervacije putem mejla: akademija@vijesti.me

ili pozivom na brojeve telefona: 067 000 222, 068 005 354.

Bonus video: