Podgorica: Uhapšen dvadesetogodišnjak, osumnjičen da je pucao na psa

"Pas je pogođen i ima povrede u predjelu leđa"
96 pregleda 11 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.09.2017. 10:41h

Podgorička policija sinoć je uhapsila A.D. (20) zbog sumnje da je pucao na psa i počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnh materija, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su 13. septembra 2017. godine oko 22 časa, dobili informaciju da je u dvorištu porodične kuće N.K. (30) iz Podgorice, nepoznato lice koje je potom pobjeglo pucalo u pravcu njegovog psa. Pas je pogođen i ima povrede u predjelu leđa. Policajci su u blizini stadiona Dečića zaustavili motorno vozilo kojim je upravljao A.D. (20). Pregledom vozila policajci su pronašli i oduzeli malokalibarsku pušku marke "Valter" sa optičkim nišanom", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se A.D. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Oduzeta puška biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju..

Bonus video: