Bijelo Polje: Pretresom vozila pronađeno oko 5,6 kg skanka, uhapšen Podgoričanin

"Pretresu je prisustvovao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju", navodi se u saopštenju Uprave policije
51 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.09.2017. 09:36h

B.B (29) iz Podgorice uhapšen je u Bijelom Polju nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla šest sakrivenih pakovanja sa oko 5,6 kg skanka, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su sa službenicima Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje, na području Bijelog Polja pretresli vozilo "BMW“, tip 525, podgoričkih registarskih oznaka, čiji je vlasnik B.B. Pretresom ovog vozila je, ispod zadnjeg lijevog sjedišta, u specijalno izrađenom bunkeru pronađeno šest pakovanja u kojima se nalazilo 5.638,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. Pretresu je prisustvovao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju", navodi se u saopštenju Uprave policije.

B.B. je uz krivičnu prijavu, priveden Višem državnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: