Stanišić: Niko nije spominjao bombe osim Bečić i Bogdanović

Iz Demokrata su juče kazali da su u Mojkovcu bili predmet brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, za kog kažu da je aktivista DPS Mojkovac i da je bezbjednosno interesantno lice
137 pregleda 3 komentar(a)
Mojkovac, Demokrate, Foto: Screenshot (YouTube)
Mojkovac, Demokrate, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 13.09.2017. 14:43h

Goran Stanišić, kojeg su juče iz Demokratske Crne Gore naveli kao osobu koja je prijetila da će baciti eksplozivnu napravu na prostorije te partije u Mojkovcu, negirao je optužbe Demokrata na njegov račun.

Kako je kazao, na snimku koji su Demokrate dostavile, niko ne spominje prijetnje bombom osim predsjednika te partije, Alekse Bečića, i poslanika Demokrata, Borisa Bogdanovića.

Stanišić, takođe, ističe da ništa u saopštenju Demokrata, a tiče se njega, nije istina.

Iz Demokrata su juče kazali da su u Mojkovcu bili predmet brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, za kog kažu da je aktivista DPS Mojkovac i da je bezbjednosno interesantno lice.

Iz Demokratske Crne Gore je saopšteno da je Stanišić, između ostalog, i zaprijetio da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu.

Oni su tada kazali da je Goran Stanišić presudom Višeg suda u Bijelom Polju, decembra prošle godine osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora, zbog pokušaja ubistva u prekoračenju nužne odbrane u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja.

Bonus video: