Podgoričanin negira da je ucjenjivao sugrađanku: Snimak ne postoji

Rašović je dodao je "šteta sad napravljena"
337 pregleda 9 komentar(a)
Korupcija, 100 eura, Foto: Shutterstock
Korupcija, 100 eura, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.09.2017. 16:41h

Podgoričanin Nebojša Rašović (33) osumnjičen da je ucjenjivao M.J. objavom kompromitujućeg video materijala demantovao je da postoji video snimak i da je ucjenjivao sugrađanku.

Policija je danas saopštila da je on osumnjičen da je prijetio M.J da će objaviti snimak intimnog odnosa sa njim, i poslati ga u školu i na posao ako mu ne da novac.

"Ja sam oženjen imam četvoro djece i ženu. Iz čiste ljubomore me prijavila za neke snimke, za nešto što ne postoji, nešto što nema dokaza nikakvih. Taj video zapis ne postoji ni u policiji, ni kod mene, ni kod nje, nigdje. To je nešto što ne postoji. Ne zna na koji način da mi se osveti, to je uradila samo da bi mi saznala familija, da bi se to diglo na veći nivo", rekao je Rašović za portal "Vijesti".

Rašović je dodao je "šteta sad napravljena."

"Ja nemam sad kud. Ali jedino mi ostaje da se ovako odbranim, jer svako mora da se odbrani kad te neko napada, još pogotovo bez ikakve osnove. Zahtijevam od policije, od Tužilaštva od bilo koga da taj snimak ako imaju oni, da ga iznesu, jer je napravljena šteta meni. Ja sam ugledan građanin, imam restoran, imam četvoro maloljetne đece, šteta je napravljena katastrofalna. Nešto što ne može da se mjeri parama ni ničim na svijetu. Ja tražim od Tužilaštva, od policije da daju materijalni dokaz da taj snimak postoji. Da je ona donijela taj snimak i rekla on me ucjenjuje. Okaljan je ugled moje familije, mene, i želim to da demanujem. Snimak ne postoji", kazao je on.

Bonus video: