VREMEPLOV Đukanović: Planiram da puno zaradim

”Oni kojima je smetala moja dominacija na političkoj sceni CG i koji su nesuvislom floskulom o privatnoj državi pokušali da prikriju svoju subverziju prema nezavisnosti CG i dalje guslaju na iste teme”
4 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.09.2017. 08:40h

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović kazao je da nema potrebe za održavanjem vanrednih izbora nakon usvajanja novog Ustava i odbacio optužbe da CG pretvara u privatni posjed a partijsku funkciju koristi za lični biznis:

”Oni kojima je smetala moja dominacija na političkoj sceni CG i koji su nesuvislom floskulom o privatnoj državi pokušali da prikriju svoju subverziju prema nezavisnosti CG i dalje guslaju na iste teme”.

Đukanović je rekao da je, iako već godinu nije premijer i pažljivo bira biznis kojim će se baviti, da ne bi otvarao prostor za bilo kakve prigovore, očigledno, u bilo kom statusu, opsesija opozicionih partija.

”Još jednom ističem - za razliku od njih, koji su se cio vijek krili iza raznih identiteta i tobožnjih NVO-parapolitičkih partija, mene nikad nijesu finansirali, niti će, strane vlade i njihovi fondovi, srpske kriminalne i veterinarske organizacije, niti su me oblačili beogradski biznismeni”, kazao je Đukanović.

On je istakao da nije osnovao kompaniju ”forme radi, već da bih se, nakon godina uspješnog bavljenja državnim poslovima, ozbiljno bavio biznisom”: ”I da im ponovo poručim - u biznisu sam da bih bio uspješ an. Zato neka uzmu u ruke udžbenike ekonomije i neka dobro zašilje pera. Planiram da napravim puno posla i da zaradim puno novca”.

Bonus video: