U stanu Podgoričanina pronađena droga, oružje, bomba, municija

D.Š. (41) je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija
221 pregleda 1 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 11.09.2017. 09:56h

Policija je uhapsila Dragana Šćepanovića (41) iz Podgorice u čijem je stanu, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađena maruhuana, oružje, bomba i municija.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode D.Š. (41) iz Podgorice, u čijem su stanu pretresom pronašli marihuanu kao i tri komada vatrenog oružja, bombu i municiju u ilegalnom posjedu. Službenici CB Podgorica su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, a shodno prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija D.Š. u naselju Gornja Gorica. Pretresom su pronašli i oduzeli pištolj "CZ" cal. 9 mm, dvije lovačke puške, ručnu bombu M-57, 43 metka više vrsta kalibra i 300 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz policije.

D.Š. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Droga, oružje, bomba i municija će, kako su naveli iz policije, biti upućeni u Forenzički centar radi vještaćenja.

Bonus video: