I policija traži nestalog "škaljarca"

Pera Damjanovića porodica i prijatelji danima traže u Nikšiću i Kotoru
126 pregleda 1 komentar(a)
Pero Damjanović, Foto: Facebook
Pero Damjanović, Foto: Facebook
Ažurirano: 07.09.2017. 06:35h

Policija intenzivno traga za navodnim članom škaljarskog klana Perom Damjanovićem (37), saopšteno je “Vijestima” iz te institucije.

Iz UP su pojasnili da im je član Damjanovićeve porodice 4. septembra oko 19 časova prijavio da se on dan ranije udaljio od kuće, u nepoznatom pravcu:

“I da od tada sa njim ne mogu da ostvare kontakt s obzirom da je njegov mobilni telefon isključen. Službenici Uprave policije intenzivno tragaju za nestalim P.D. i preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi ga pronašli”.

Damjanovića porodica i prijatelji danima traže u Nikšiću i Kotoru.

Taj Nikšićanin prije nepuna dva mjeseca izašao je iz spuškog zatvora, u kom je bio sedam mjeseci zbog nelegalnog posjedovanja pištolja.

Pištolj zbog kog je osuđen pronađen je u decembru 2016. pretresom kuća i automobila Kotorana Jovana i Igora Vukotića. Vukotiće i njihovog sugrađanina Igora Dedovića policija je označila šefovima škaljarskog kriminalnog klana, što su oni ranije demantovali.

Nikšićanin je i ranije osuđivan. Jedan je od aktera obračuna robijaša i službenika spuškog zatvora u januaru 2015. U januaru ove godine navodno je u Istražnom zatvoru pretukao Kotoranina Miloša Trba (31), optuženog za saučesništvo u ubistvu zatvorenika Dalibora Đurića, navodnog člana škaljarskog klana.

Bonus video: