Eisberg usrećio Tamaru, završena nagradna igra "Kolo sreće 5 Eisberg-a pokreće"

D&G group Doo je kompanija koja je za 2 godine poslovanja ostvarila poslovni uspjeh I organizovala veliko darivanje I nagradnu Igru pod sloganom “Kolo sreće 5 Eisberg-a pokrece”.

23561 pregleda 0 komentar(a)
Foto: DG Group
Foto: DG Group

Za 4 mjeseca trajanja nagradne igre dodijelili smo sporedne nagrade kao što su kačketi, majice, paketi eisberg-a, pa onda i malo vrijednije sporedne nagrade kao što je PS5, Iphone 14 plus, električni trotinet i na kraju nagradne igre dodijeljena je nova TOYOTA YARIS.

DG Group
foto: DG Group

Srećna dobitnica automobila je Tamara Gvozdenović iz Sutomora koju je usrećila jedna od naših najuticajnijh influenserki Jovana Jovanović. Jovana je u live izvlačenju izvukla dobitnicu koja je odmah dostavila račun koji je koristio kao dokaz da je dobitnica kupila 5 Eisberg-a i ispunila glavni uslov za učešće u nagradnoj igri.

- Nagradna igra je prošla u najboljem redu kao i izvlačenje dobitnice glavne nagrade automobila Toyota Yaris. Drago mi je što smo na ovaj način usrećili Tamaru a i ostale dobitnike sporednih nagrada jer smo kao relativno mlada firma uspjeli da organizujemo ovako veliku nagradnu igru sa vrijednim fondom nagrada. Eisberg kao naš vodeći brend bio je pokretač ideje o nagradnoj igri i kao energetsko piće koje se za kratko vrijeme izborilo za vodeće mjesto na polici energetskih pića i u najvećim prehrambenim lancima u državi. Hvala svima koji su učestvovali, nadam se da smo opravdali vaša očekivanja - rekla je Stefana Maraš, marketing menadžer kompanije D&G group.

O uspjesima naše kompanije najviše govore naši zadovoljni saradnici koji su najbolji ugostitelji i trgovci u zemlji. Takođe, osim veleprodaje koja je primarna djelatnost naše proizvode možete pronaći na web shop-u www.dg-shop.me i tako odabrati za sebe i svoju porodicu vrhunska vina, najbolju tjesteninu, kreme za sunčanje, kreme za djecu, osvježavajuće sokove, najbolje energetsko piće na tržistu Eisberg itd…