Volcanobet i Montenegro Beer Fest Cetinje ponovo zajedno

Otvoreno nebo – slobodan ulaz

32825 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vezuv Volcano
Foto: Vezuv Volcano

Da najbolji uvijek idu uz najbolje , dokazuje i “Vezuv -Volcano” koji je ovogodišnji generalni sponzor trećeg po redu Montenegro Beer Fest-a. Ni ova ljetnja sezona ne bi bila potpuni doživljaj bez ovog muzičkog putovanja čiji smo dio i ove godine. Saradnja sa Montenegro Beer Fest-om je mnogo više od klasičnog sponzorstva, zajedno razmjenjujemo ideje i kreiramo festival samo sa jednim ciljem – da svaki sljedeći bude najbolji do sada.

Montenegro Beer Fest ima tendenciju da postane najposjećeniji muzički festival u Crnoj Gori i to nije nikakva tajna. Jer vruće ljeto na Cetinju ima idealnu temperaturu da vas rashladi, a izbor izvođača da temperaturu raspoloženja podigne na najveći nivo. To je sigurno razlog koji motiviše da od 28 – 30 jula izaberete omiljenog izođača i zaputite se u pravcu Cetinja.

Uz dobar provod i sjajnu žurku koju garantujemo VolcanoBet je za vas pripremio mnogobrojne poklone.

Na ovogodišnjem festivalu koji promoviše druženje, sjajnu zabavu i duh Cetinja, na kojem učestvuju poznati bendovi poput Bajaga i instruktori, Galija, Kiki Lesendrić i Piloti , Neno Belan, ali i oni novije generacije kao što su Lexington bend , Sara Jo ,Nucci , Breskvica i mnogi drugi, posjetioci će imati priliku da učestvuju u igrama i osvoje fantastične nagrade poput elektičnog trotineta, bicikla, mobilnog telefona iPhone 13.

Pretpostavljamo da repertoar vaših omiljenih izvođača već znate i da ostaje samo da uz koncertno uživanje sa festivala, osim sjajnih uspomena, ponesete i neku od naših nagrada.

Ulaznice vam ne trebaju samo dobra volja i raspoloženje. Jer otvoreno je nebo a ulaz slobodan.

Zabilježi trenutke najbolje zabave sa nama.

Čekamo vas na Cetinju!