Nikšić: Rasvijetljeno više krađa, procesuirano šestoro

D.B. (35) je uhapšen zbog sumnje da je 26. avgusta M.G. ukrao vozilo "folksvagen polo" M.G, nikšićkih tablica, koje je bilo parkirano u ulici Vuka Mićunovića
85 pregleda 0 komentar(a)
krađa, Foto: Shutterstock
krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.09.2017. 14:17h

Nikšićka policija identifikovala je i procesuirala šest osoba za koje sumnjaju da su počinili više krađa u tom gradu.

Zbog sumnje da su krajem juna ove godine provalili u podrum M.B. iz Nikšića, po naredbi nikšićkog tužioca za maloljetnike podnijeta je krivična prijava protiv A.I. (17) i D.K. (18) koji se terete da su tom prilikom ukrali dva sportska bicikla, dvije bušilice, kao i dvije sjekire.

Takođe, policija je identifikovala i pornijela krivičnu prijavu protiv S.P. (51) za koju sumnjaju da je iz butika "Sempre" 5. avgusta ukrala dvije ženske torbe i jedne ženske pantalone.

Policija sumnjiči V. H. (24) da je 19. maja iz automobila S.B. iz Nikšića ukrao mobilni telefon Samsung Galaxy S5 i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Maloljetnik A.P. (17) identifikovan je kao osoba za koju se sumnja da je N.V. u blizini jezera Krupac ukrao mobilni telefon Samsung J5, i protiv A.P. je podnijeta krivična prijava kod tužioca za maloljetnike.

D.B. (35) je uhapšen zbog sumnje da je 26. avgusta M.G. ukrao vozilo "folksvagen polo" M.G, nikšićkih tablica, koje je bilo parkirano u ulici Vuka Mićunovića.

Bonus video: