Uhapšeni maloljetnici: Napali i opljačkali muškarca u Ulcinju?

Uz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni F.I. (15) i I.C. (16) koji se sumnjiče da su 17. avgusta oko 19.30 u dvorištu Osnovne škole „Maršal Tito“ u Ulcinju, koji nije bio osvjetljen, presreli M.J. i fizički ga napali
0 komentar(a)
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.08.2017. 10:28h

Podgorička policija je uhapsila dva maloljetnika iz Podgorice koji su osumnjičeni da su sredinom avgusta u Ulcinju napali i opljačkali M.J. iz Prištine.

Uz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni F.I. (15) i I.C. (16) koji se sumnjiče da su 17. avgusta oko 19.30 u dvorištu Osnovne škole „Maršal Tito“ u Ulcinju, koji nije bio osvjetljen, presreli M.J. i fizički ga napali.

"Tom prilikom su mu, kako se sumnja, nanijeli tjelesne povrede i iz njegovog ranca oteli novac u iznosu od 700 eura i mobilni telefon marke Iphone7, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. Informaciju o identifikaciji ovih lica službenici OB Ulcinj su proslijedili službenicima CB Podgorica koji su pronašli ova lica i lišili ih slobode, nakon čega su lica predata OB Ulcinj radi privoda nadležnom tužiocu. Službenici CB Podgorica su prilikom lišenja slobode ovih lica pronašli otuđeni telefon oštećenog i biće vraćen vlasniku", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, koji je naložio da se F.I. i I.C. uhapse i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

Bonus video: