Veličanstveni jubilej na Galiji koji se ne smije propustiti!

Obeilježite 8. avgust u vašem kalendaru, jer će Galija Beach prirediti muzicki i sadržajni spektakl koji će ostaviti naše goste bez daha i tako ih uvesti u mnogobrojna dešavanja i u narednim godinama.

19980 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Galija Beach
Foto: Galija Beach

Ovo ljeto, budite spremni za nezaboravan jubilej jer slavimo 10. godišnjicu plaže "Galija Beach" u velikom stilu, uz dolazak svjetski poznatog DJ-a Valerone.

Galija
foto: Galija Beach

Obeilježite 8. avgust u vašem kalendaru, jer će Galija Beach prirediti muzicki i sadržajni spektakl koji će ostaviti naše goste bez daha i tako ih uvesti u mnogobrojna dešavanja i u narednim godinama. Valerona, poznat po nastupima na najprestižnijim svjetskim lokacijama, uključujući legendarni Scorpios u Mikonosu, i sada prvi put dolazi ekskluzivno u Crnu Goru.

Dok sunce zalazi, očaravajući zvukovi ovog muzickog izvodjača će vas osvojiti, uz savršeni pogled sa Galija plaže i naših gostiju odjevenih u upečatljivom White dress code-u. Osigurajte svoje mjesto za ovu jedinstvenu ekstravaganciju rezervišučći ulaznice na broj telefona +38269100008.

Viidmo se na Galija Beach!