Bar: Vozio sa 3,57 promila alkohola u krvi

"U prethodna 24 časa lišeno je slobode šest vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola u koncentraciji većoj od 1g/kg", saopšteno iz policije
0 komentar(a)
pijani vozač, Foto: Shutterstock
pijani vozač, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.08.2017. 12:05h

Barska policija je uhapsila vozača koji je na putu u naselju Šušanj vozio sa 3,57 promila alkohola u krvi.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Baranin D.A. (35) je oko 18 časova uhapšen jer je prilikom saobraćajne kontrole na lokalnom putu u naselju Šušanj zatečen da upravlja vozilom "reno", barskih tablica, pod dejstvom alkohola.

"O lišenju slobode D.A. je upoznat dežurni sudija Suda za prekršaje Baru po čijem nalogu je ovo lice privedeno tom sudiji na dalju nadležnost, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja ZOBS-a", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da su pripadnici saobraćajne policije tokom jučerašnjeg dana, zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti drumskog saobraćaja, izdali 621 prekršajni nalog, podnijeli 53 prekršajne prijave, oduzeli 32 vozačke dozvole kao i devet pari registarskih oznaka.

"U prethodna 24 časa lišeno je slobode šest vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola u koncentraciji većoj od 1g/kg", saopšteno je iz policije.

Bonus video: