Krenuo da bježi, pa pregazio policajca preko stopala?

V.V. se tereti da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda
54 pregleda 3 komentar(a)
komunalna policija, Foto: Zoran Đurić
komunalna policija, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.08.2017. 10:35h

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv V.V. (54) iz Podgorice koji je, kako je saopšteno, nanio teške povrede službeniku Komunalne policije.

"Službenici CB Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.V. (54) iz Podgorice zbog sumnje da je počino krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu službenika Komunalne policije T.D iz Podgorice. T.D. je 31.07.2017. godine oko 10,00 časova, obavljajući poslove iz svoje nadležnosti i prilikom sankcionisanja pmv marke „Audi A6“ kojim je upravljalo tada nepoznato lice, imao raspravu sa tim licem i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Nakon kraće prepirke V.V. je odbio da postupi u skladu sa zahtjevom službenika Komunlane policije, sjeo u svoje vozilo i prilikom kretanja, kako se sumnja, prešao prednjim točkom preko njegovih stopala, nanoseću mu teške tjelesne povrede," stoji u saopštenju policije.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se protiv V.V. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Bonus video: