UP: U Ulcinju rasvijetljeno pet imovinskih delikata a u Danilovgradu dva

Ulcinjska policija uhapsila je S.M. (39) iz Dibera, dok je danilovgradska policija rasvijetlila dvije krađe i podnijela nadležnom tužiocu posebni izvještaj protiv maloljetnog N.R. (17) iz Danilovgrada
1 komentar(a)
Lopov, Foto: Shutterstock
Lopov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.08.2017. 09:48h

Ulcinjski i danilovgradski policajci rasvijetlili su tokom vikenda u odvojenim akcijama sedam imovinskih delikata.

Ulcinjska policija uhapsila je S.M. (39) iz Dibera, dok je danilovgradska policija rasvijetlila dvije krađe i podnijela nadležnom tužiocu posebni izvještaj protiv maloljetnog N.R. (17) iz Danilovgrada.

"Naime, službenici OB Ulcinj rasvijetlili su pet krivičnih djela teška krađa i krađa i lišili slobode državljanina Republike Albanije, S.M. (39) iz Dibera, dok su službenici OB Danilovgrad rasvijetlili dva krivična djela teška krađa u produženom trajanju i podnijeli nadležnom tužiocu u redovnom postupku posebni izvještaj protiv maloljetnog N.R. (17) iz Danilovgrada. Sumnja se da je S.M. počinio navedena krivična djela u prethodnom periodu na području Ulcinja na način što se ušunjavao u kuće i stanove iz kojih je otuđivao novac, zlatni nakit, računarsku opremu, odjeću i obuću. Policijski službenici OB Ulcinj su pronašli veći dio otuđenih stvari koje će biti vraćene vlasnicima. S.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu. N.R. je, kako se sumnja, u avgustu i septembru ove godine, provalio u dvije kuće na području Danilovgrada iz kojih je otuđio televizore i računarsku opremu. On je, sumnja se, potom otuđene stvari prodao, tako da policijski službenici tragaju za njima. Protiv osumnjičenog je nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijet posebni izvještaj kao dopuna krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: